Foto: Therese

Velkommen til Storyline!

Dette er en blog, hvor jeg deler mine bedste læseoplevelser. Jeg læser og lytter til bøger hver dag, mest de store klassikere og ny dansk og international litteratur. Jeg er egentlig uddannet journalist og antropolog, men i øjeblikket skriver jeg på mine egne projekter, hvilket har fået mig til at læse mere end nogensinde før. Jeg læser for at blive underholdt, men også for selv at skrive bedre: https://storyline.dk/2019/03/14/de-5-bud-boeger-om-at-skrive/

Noget af det bedste er, når jeg finder en bog, som har det hele: et tankevækkende plot, et udviklet og intelligent sprog, fremdrift og mindeværdige karakterer. Sådan et værk falder man ikke over hver dag, men når jeg gør, vil jeg gerne dele oplevelsen med andre.

Det er meningen med storyline.dk. Jeg anmelder ikke i klassisk forstand ved at vurdere en bogs gode og dårlige sider. Mit mål med bloggen er udelukkende at henlede opmærksomhed på de bøger, jeg kan give min helhjertede anbefaling. Jeg modtager derfor heller ikke bøger til anmeldelse.

Inspirationslister og moods

Gode bøger har det med at påvirke én, og nogle gange har man brug for at blive påvirket mere i én retning end i en anden. Derfor laver jeg inspirationslister, så du kan få inspiration til, hvad du skal læse, når du har brug for opmuntring eller et godt grin, har krise eller er i forårshumør, er i en periode med fokus på forholdet til dine forældre eller forholdet til din partner.

Kunne du tænke dig en inspirationsliste med et bestemt tema? Så skriv til mig her.

Nyt indlæg på bloggen hver torsdag!

Hold øje med bloggen om torsdagen. Der lægger jeg et nyt indlæg op, enten en anbefaling af en god bog jeg har læst eller en liste med 5 bud på romaner med et bestemt tema.

Vil du gerne have direkte besked, når jeg poster et nyt indlæg? Så klik på følg blog eller følg mig på Facebook eller Instagram.

Interesserer du dig også for boligindretning og design? Det gør jeg, og jeg blogger om emnet på: https://husetvedskoven.bloggersdelight.dk/

 

Kærlig hilsen

Therese